LKV Magacinska Balon Hala

Za sve investitore koji žele da brzo naprave magacinski prostor i što pre počnu da ga koriste, LKV Centar je svoj dobro poznati proizvod LKV Balon halu unapredio i uz minimalne izmene napravio novi proizvod  – LKV Magacinsku Balon Halu. Osnovna razlika ovih hala je u korisnoj visini i oblaganju kalkanskih i bočnih zidova sa LKV Prime čeličnim pocinkovanim plastificiranim limom 0,5mm.

Na fotografijama je hala izvedena u Dobanovcima, površine 800m2, koja je kompletno napravljena i useljena za 45 dana – od iscrtavanja terena za iskop temelja do završetka poslednje opšivke i postavljanja ulaznih vrata na objektu.

Velika brzina izgradnje je posledica dobrog planiranja i prefabrikovane proizvodnje LKV elemenata. LKV Centar poseduje visoko kvalifikovan tehnički tim koji može da naš proizvod prilagodi svakom terenu i da napravi potrebne crteže, statički proračun i detalje neophodne za  proces dobijanja građevinske dozvole.

Sve informacije u vezi sa LKV Magacinskim balon halama možete dobiti putem kontakt strane ili nas  pozvati telefonom na 011/7848-090 ili 011/7848-096.

PROIZVODNJA LKV NOSAČA

MONTAŽA LKV ELEMENATA I KALKANA

POSTAVLJANJE LKV PRIME TRAPEZNOG LIMA

USELJENA HALA